Якщо, Вам довелось стати нещасним володарем невдалого татуажу чи художнього татуювання – все не безнадійно! Ми знаємо, як цього позбутись!
Завдяки сучасним лазерним технологіям , помилки юності чи просто невдалий вибір майстра перманентного макіяжу, можна виправити. Лазерне виведення пігменту – можливість за декілька місяців повністю позбутись небажаного татуажу чи художнього татуювання.
Лазерний промінь, потрапляючи в дерму, розбиває пігмент на дрібні частинки, завдяки чому вони поступово виходять з організму з лімфою. Процес вимагає терпіння, адже процедур потрібно декілька – від 2 до 10. Все залежить від глибини введення пігменту, його кольору, структури та ін. Інтервал між процедурами має бути не менший ніж 35-45 днів.

Чорні, сині пігменти видаляються легше й швидше. Кольорові – довше й складніше. Є кольори, які іноді повністю вивести так і не вдається – білий, бежевий, яскраво-салатовий, бірюзовий. Майстер має попередити клієнта про такий варіант, для уникнення непорозумінь.
Процес загоєння не є таким ж помітним як після татуажу чи татуювання. На шкірі практично не має кірочки, пігмент в місці видалення просто поступово світліє, не вимагаючи до себе особливої уваги і догляду. Після лазероного видалення на обличчі 1-3 дні буде набряк, особливо на губах .
І так, це неприємно, але процедура триває лише декілька хвилин, тому потерпіти не складно . Найболючіша перша процедура, бо розбивається велика кількість пігменту. Кожна наступна буде менш неприємною.

fb_img_1643045424075

fb_img_1643045444482